Z ukradnutých kariet vybrali 1 000.- €. Dopravná nehoda s následkom smrti pri Mengusovciach. Z dvora ukradli vaňu.

13.05.2011 Celý región

Z ukradnutých kariet vybrali 1 000.- €:
Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie za prečin krádeže a prečin neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty trom ženám (17r., 30r., 50r.) a jednému mužovi (32r.) zo Smižian, okr. Spišská Nová Ves.
Obvinená štvorica 28.4.2011 ukradla v jednom z humenských obchodov 39 ročnej žene peňaženku. V nej mala poškodená okrem peňazí a dokladov aj tri bankomatové karty. Ešte v ten istý deň vybrali z dvoch kariet celkovo 1 000.- €.

Dopravná nehoda s následkom smrti pri Mengusovciach:
Včera krátko po 20:00 h došlo pri budove NDS Mengusovce k zrážke osobného auta s nákladným, pri ktorej vyhasol život jedného človeka.
65 ročný muž z Tatranskej Štrby schádzal so svojou Škodou Octavia z diaľnice D1 v smere Žilina -Poprad pri budove NDS Mengusovce. Pravdepodobne v dôsledku nepozornosti nedal prednosť v jazde nákladnému autu Man s cisternou, ktoré išlo po hlavnej ceste a došlo k zrážke. Vodič osobného auta utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič nákladného auta (20r.) sa nezranil a dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna. U nebohého vodiča bude alkohol zisťovaný pri pitve. Celková hmotná škoda bola vyčíslená na 9 000.- €. Okolnosti, príčiny a mieru zavinenia dopravnej nehody vyšetrujú popradskí policajti.

Z dvora ukradli vaňu:
Policajti zo Starej Ľubovne vyšetrujú krádež vane z dvora istého rodinného domu v Starej Ľubovni.
Ku krádeži došlo počas včerajšieho popoludnia, kedy doposiaľ neznámy páchateľ rozplietol oplotenie pozemku, na ktorý následne vošiel. Z neho potom ukradol liatinovú vaňu, čím majiteľovi domu spôsobil škodu 100.- €. Škoda spôsobená poškodením oplotenia bola vyčíslená na 20.- €. Polícia v danom prípade začala trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.
 

Vyberte región